Köpinformation

Atikko arrangerar evenemang och säljer biljetter via www.atikko.se och i enstaka tillfällen via externa biljettportaler.

Betalning och priser

Du kan betala på Atikko.se med Visa, Visa Electron, Maestro och Mastercard. Atikko lagrar ingen kortinformation, denna information skickas alltid direkt till Stripe.

Alla priser anges alltid inklusive moms och andra skatter. I vissa fall, och när så anges, visas priserna exkl. moms.

Atikko förbehåller sig rätten till felskrivningar i priser och beskrivningar.

Köp alltid biljetter hos en auktoriserad biljettmäklare. Olovlig kopiering, redigering av eller återförsäljning av biljetter innebär att biljetten avvisas vid evenemanget. Atikko och arrangören tar inget ansvar för giltigheten av biljetter som köpts utanför Atikko. Det är strängt förbjudet att sälja biljetter till en högre kostnad än inköpspriset + avgift. Organisatören kan dock tillåta detta.

Vi tar ut pengarna från ditt konto när du beställer biljetterna. Du kommer att få dina biljetter kort efter att din beställning är genomförd, ca. 5-10 minuter efter. Skulle det hända att du inte har fått dina biljetter inom denna tid ber vi dig först kontrollera ditt spamfilter. Om du inte hittar ett mejl från oss där heller, vänligen kontakta oss på kontakt@atikko.se 

Ingen returrätt eller reklamationsrätt erbjuds på biljetter, kort och biljettavgifter. 

Leverans av biljetter

De köpta biljetterna levereras som elektroniska biljetter till den e-postadress du anger i samband med ditt köp. Var medveten om att du själv ska skriva ut dina biljetter och ta med dem till evenemanget. Ett kvitto kommer att skickas till din e-mail direkt efter ditt köp. Kontakta Atikko direkt, om du inte har fått din biljett kort efter ditt köp.

Atikko ansvarar inte för problem som kan uppstå vid kopiering eller återförsäljning av biljetter.

Borttappade biljetter

Biljetter ersätts inte om de är förlorade.

Inställt event

Biljetterna återbetalas endast när ett event ställs in.

Serviceavgift återbetalas inte.

Avbeställning/återköp

Återköp sker ej. Distansavtalslagens regler om ångerrätt gäller inte vid köp av evenemangsbiljetter. Betald och levererad biljett räknas som förbrukad biljett.

Personuppgifter

Atikko lämnar i allmänhet inte ut personuppgifter eller annan information som anges på denna webbplats till tredje part.

Personuppgifterna samlas in för leverans av biljetter och för att vi har möjligheten att kontakta dig ifall evenemanget ställs in eller flyttas.

De uppgifter som Atikko registrerar regleras av lagen om personuppgifter. Atikko är ansvarig för all denna data. Datainspektionen övervakar all behandling som omfattas av lagen. Du kan hitta lagen i sin helhet och läsa om datatillsynen på: www.datainspektionen.se.

Fotografering/filmning av evenemang m.m.

Det är ej tillåtet att spela in filmer, ljud eller använda professionell fotoutrustning under Atikkos evenemang utan att först erhålla skriftligt tillstånd för detta. Vidare är det ej tillåtet för journalister eller medarbetare inom offentlig media att citera konstnärer eller talare direkt.


Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Atikko AB - Hulda Lindgrensgata 8, 421 31 Västra Frölunda. Organisationsnummer: 559123-1344 - kontakt@atikko.se

Cookieindstillinger Integritetspolicy