Om Atikko

Se världen med nya ögon!

Atikko är en av Skandinaviens största arrangörer av föreläsningar med aktuella, kända och spännande personligheter såväl nationella som internationella. Gemensamt för alla våra evenemang är att vi väljer framträdanden som berör och som ger det där lilla extra, som gör att du som gäst lämnar lokalen med en känsla av upprymdhet.

Vidare har vi vårt fulla fokus på att erbjuda bästa möjliga upplevelse till er som besökare - och sätter därför alltid av gott med tid till att finna de mest lämpliga lokalerna för våra evenemang. Vi tror nämligen att en god, professionell och behaglig atmosfär är det som skapar de starkaste upplevelserna.

Biljetterna säljer vi via vår egna portal www.atikko.se (där du just nu befinner dig). Detta gör vi för att du som gäst ska kunna få service och information om innehåll, biljetter samt allt det praktiska - samlat på ett och samma ställe. Därtill har vi som arrangör alltid egna medarbetare med ute på alla våra evenemang - en investering vi gör för att säkra bästa möjliga upplevelse för dig som besökare.

Vi ser fram emot att få hälsa dig välkommen till något av våra framtida evenemang!


Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Atikko AB - Hulda Lindgrensgata 8, 421 31 Västra Frölunda. Organisationsnummer: 559123-1344 - kontakt@atikko.se

Cookieindstillinger Integritetspolicy